Geen onderdeel van een categorie

Update 16-03

Na de al eerder bekend gemaakte maatregelen op donderdag 12 maart om het Coronavirus te bestrijden zijn op zondag 15 maart deze maatregelen aangescherpt en uitgebreid. Vanaf zondag 15 maart 18.00 moeten alle eet- en drinkgelegenheden sluiten. Dit betekent dat wij alle horeca activiteiten in ons Paviljoen per direct hebben stilgelegd tot en met 6 april.

Onze groepsaccommodaties ’t Voorhuis en ’t Achterom vallen NIET onder deze nieuwe maatregelen en dit hebben wij uiteraard geverifieerd bij de verschillende branche organisaties zoals KHN en de Samenwerkende Groepsaccommodaties Nederland. Wij houden ons aan deze richtlijnen.

Mail of bel ons gerust met vragen hierover!

Nieuwe maatregelen coronavirus

Donderdag 12 maart kwam het kabinet met nieuwe maatregelen om het coronavirus te bestrijden. Uiteraard volgen we bij Breeland Recreatie deze adviezen op. Breeland Recreatie blijft open. In de komende maand zijn er geen uitjes, evenementen en dergelijke gepland met groepen meer dan 100 personen. Wel is besloten om de Open Dag van 4 april alvast te annuleren. Deze wordt verplaatst naar later dit jaar.

We rekenen erop dat u de door het RIVM aangegeven adviezen opvolgt en onze accommodatie niet bezoekt als u symptomen van griep vertoont.

 

‘Protocol coronavirus’ voor gasten en personeel van Breeland Recreatie.

Wij kunnen ons voorstellen dat u als onze gast benieuwd bent welke maatregelen we nemen in verband met het coronavirus. Hieronder leest u welke acties we van u vragen en welke maatregelen wij nemen.

 

Wat vragen we van onze gasten?

  • Kom niet naar Breeland Recreatie als u in een door het RIVM benoemd risicogebied bent geweest en/of griepverschijnselen heeft;
  • Kom als u kerngezond bent gerust wel naar Breeland Recreatie. Betalingen gaan vooraf en achteraf op factuur. Bij voorkeur niet contant;
  • Wij zullen u bij het ontvangst geen hand geven. Een hand opsteken en “moi” zeggen mag en kan uiteraard. Wij vragen of jullie hetzelfde willen doen.

Neem zelf jullie verantwoordelijkheid op het gebied van persoonlijke hygiëne. Neem daarvoor de volgende, door het RIVM geadviseerde, hygiëneregels in acht:

  • Was regelmatig je handen;
  • Gebruik papieren zakdoekjes;
  • Kom alleen naar Breeland Recreatie als u gezond bent. Moet u per ongeluk tóch hoesten of niezen, dan geldt een derde advies: Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.

 

 

Extra maatregelen vanuit Breeland Recreatie;

  • Een schone locatie vinden wij altijd al heel belangrijk;
  • Met het oog op beperking van verspreiding van het coronavirus, zullen we nog vaker tussendoor de deurklinken, kranen, trapleuningen, tafels en deuren reinigen.
  • Er is alleen gezond personeel zonder enkele griepverschijnselen aan het werk. Andere medewerkers blijven thuis.

 

Vragen met betrekking tot annuleren.

Vragen met betrekking tot de annuleringsverzekering.

Vraag: Ik of een mede reisgenoot is ziek geworden door het Coronavirus. Valt dit onder de dekking van de annuleringsverzekering?

Antwoord: Ja, dit is uiteraard gedekt en valt onder de volgende artikelen van de voorwaarden:
6.1.1 Overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongeval-letsel van verzekerde.
6.1.2 Overlijden van één niet meereizende bij RecreatieVerzekeringen.nl op de namenlijst opgegeven persoon. Uiteraard is het wel zo dat u moet annuleren op advies van een arts en niet op eigen initiatief.

Vraag: Wij wonen in een besmet gebied omdat het Coronavirus daar heerst en mogen nu niet reizen!

Valt dit onder de dekking van de annuleringsverzekering?
Antwoord: Nee dit valt niet onder de dekking van de annuleringsverzekering. De
annuleringsverzekering dekt alleen met namen genoemde evenementen die van persoonlijke aard
zijn. Denk aan bijvoorbeeld overlijden of ziekte.

Vraag: De groepsaccommodatie ligt in een besmet gebied omdat het Coronavirus daar heerst en
daardoor kunnen wij niet op vakantie. Kunnen wij de vakantie annuleren?

Antwoord: Dat kan, maar dit valt niet onder de dekking van de annuleringsverzekering. De
annuleringsverzekering dekt alleen met name genoemde evenementen die van persoonlijke aard
zijn. Denk aan bijvoorbeeld overlijden of ziekte.

 

Met alle andere vragen kunt u contact opnemen met ons op 0598-468577.