GEZELLIGE EN ACTIEVE FAMILIEDAGEN

Breeland Recreatie heeft vele mogelijkheden voor uw compleet verzorgde familiedag. Van leuke spelprogramma’s tot actieve buitenactiviteiten, van een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje tot een uitgebreid warm en koud buffet.

Samen met u stellen we de ideale familiedag voor u samen.

Spel arrangement

Inclusief buffet de Hunze

Uitdagend

Expeditie Robinson

Gevarieerd en uitdagend programma

Outdoor cooking challenge

Kook de lekkerste pan soep

Spel arrangement

Inclusief buffet de Hunze

Uitdagend

Expeditie Robinson

Gevarieerd en uitdagend programma

Outdoor cooking challenge

Kook de lekkerste pan soep

Meer leuke activiteiten voor uw familiedag

Leuke familiedagen in Drenthe

Bent u betrokken bij de organisatie van een familiedag in Drenthe? Wij helpen u graag bij het samenstellen van een geheel verzorgde familiedag, een aantal voorbeelden hiervan vindt u op de pagina arrangementen. Alle outdoor activiteiten en binnenactiviteiten kunt u boeken in combinatie met eten en drinken in ons sfeervolle groepsrestaurant Paviljoen Breeland. Een familiedag bij Breeland is actief genieten voor de hele familie.

Wij hebben ervaring met familiedagen waarbij de hele familie, van jong tot oud zich vermaakt.

Uw familiedag wordt een echt familieavontuur. En het mooiste nog: als het regent kunnen ze bij Breeland Recreatie ook een alternatief voor uw familiedag regelen: een slechtweerprogramma.

Van complete familiefeesten tot gezellige familiedagen.

Topper nummer 1 voor familiedagen: Outdoor Cooking Challenge.

In de top drie voor familiedagen van Breeland Recreatie staat het familiedag-programma Outdoor Cooking Challenge. In elke familie is de soep van oma het lekkerst. Maar is dat ook het geval bij dit Outdoor-programma? Alle ingrediënten worden verdiend met opdrachten in de natuurlijke omgeving rondom Breeland Recreatie te Annen. Een ui scoren met een GPS-speurtocht en een aardappel met een kanotocht. De overige ingrediënten tijdens deze afwisselende familiedag worden verdiend met letterboxen op de step, het bouwen van een bamboetoren en enkele uitdagende samenwerkingsoefeningen. Dit outdoor-programma vindt plaats in de buitenlucht, maar een prachtige nieuwe overkapping met robuuste houten banken zorgen voor een rustplaats voor alle inspanningen tijdens deze familiedag activiteiten. Dit familieprogramma nadert een climax: Met de verworven ingrediënten kan er eindelijk gekookt worden. En hoe goed het resultaat is? Onze chef-kok Henk gaat proeven en oordelen. Welke groep heeft binnen de tijd de lekkerste soep gemaakt? Natuurlijk de groep waar oma in zit. Of deze keer toch niet?

In ieder geval gaat de hele familie genieten van de zelfgemaakte soep! Desgewenst in combinatie met een heerlijke lunch in Paviljoen Breeland. Een familiedag om nooit te vergeten! En bij regen is er voor deze familiedag een slechtweerprogramma.

Een andere familiedag topper: spelarrangement

Op uw familiedag wordt u welkom geheten in ons paviljoen met kopje koffie of thee met daarbij een heerlijke Drentse Specialiteit. Voor de kinderen mag dit ook een glaasje fris zijn uiteraard. Na gezellig bijgepraat te hebben, want dat hoort er natuurlijk bij op een familiedag, gaan we buiten verder met een outdoor spelprogramma. Dit spelprogramma bestaat uit verschillende outdoorspelen, zoals kubbs, frisbeeputten, reuze mikado, reuze jenga en outdoor midget.

Alle leeftijden gemixt in kleine groepjes die tegen elkaar spelen om de meeste punten. In twee uur tijd worden een aantal van deze spelen gedaan. Welke hangt een beetje af van uw familie. De ene familie doet ze kort allemaal, de ander is zo enthousiast over één spel dat ze daar een groot deel van de tijd mee bezig zijn.

Uw familiedag sluiten we af met een buffet de Hunze. Een warm buffet met kippendij saté, runderburgers en spareribs, geserveerd met aardappelrozetten, friet, diverse sauzen en twee rauwkostsalades.

Voor dit familiedag arrangement betalen volwassenen €32,50 per persoon. Voor kinderen van 8 tot 12 jaar rekenen wij €22,50 en voor jongere kinderen alleen het eten en drinken dat ze nuttigen. De genoemde bedragen zijn exclusief overige consumpties.

Een familiedag waar nog lang over nagepraat zal worden…….

Familiedagtopper nummer 3: de survival

Ongedwongen met uw familiedag op survival, is dat geen avontuur?

Opa mag als eerste de touwbrug proberen, maar oma wil dat de kleinkinderen als eerste naar de overkant gaan. En zo gebeurt het op dit spannende onderdeel van de familiedag bij Breeland Recreatie in Drenthe.

Opa zei nog zo: voorover hangen maar dat was voor Jannie tegen dove mansoren gezegd: Zij viel achterover in het water…. Dit moment zal telkens weer terugkomen als er over de familiedag in Annen wordt gepraat. Maar het avontuur gaat verder in de kano’s over de rivier de Hunze varen.. Ook nu geeft opa weer aanwijzingen terwijl oma zonder peddel zit te genieten van haar nu al mooiste familiedag. De stemming zit er op deze familiedag uitstekend in, onderweg naar het vlot. Opa en oma samen op het vlot, terwijl één van de kleinkinderen stiekem aan het verkeerde touw gaat trekken. Oma kon zich nog net aan opa vast klampen, anders had zij deze familiedag ook met een nat pak moeten bekopen. Via nog een vlot naar de slingerpiramide, de climax van deze onvergetelijke familiedag.

We laten in het midden wie met een roestbruine haarspoeling voor eeuwig is vastgelegd als herinnering aan de leukste familiedag.

Naast onze standaard arrangementen kunnen wij voor uw familiedag ook een programma op maat samenstellen. Benader ons gerust telefonisch, per mail of kom een kijkje nemen. Vertel ons uw wensen en eventueel uw budget en wij stellen een leuke familiedag voor u samen. Uiteraard houden we hierbij rekening met de leeftijd en mobiliteit van alle familieleden. Veel van onze activiteiten kunnen zo aangepast worden dat ook familie op leeftijd en/of een minder mobiel familielid deel kan nemen.

Uw familiedag op maat samengesteld.

Uw familiedag wordt vast en zeker een succesvol avontuur met vele verrassingen. Breeland biedt vele aantrekkelijke groepsarrangementen voor uw dag op stap in Drenthe. Alle familiedag activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lunch, barbecue of diner in ons paviljoen.

Een familieweekend is bij ons ook mogelijk. U verblijft dan in één van onze luxe groepsaccommodaties.

Heeft u vragen over onze mogelijkheden voor familiedagen of familieweekenden, neem dan gerust contact met ons op 0598-468577.