In februari 2017 is het weer wielermaand bij Breeland Recreatie te Annen.

Vanaf Breeland recreatie worden in februari 2017 op een aantal zondagen trainingsrondes gehouden. De trainingsrondes worden verzorgd door WV Meteoor Assen-Roden. Lekker trainen in de Drentse natuur, ter voorbereiding op het nieuwe wielerseizoen.

In combinatie met een verblijf in een van onze groepsaccommodaties, kan een trainingsronde kan omgezet worden in een trainingsweekend.

Op een unieke plek in de groene Hunzevallei van Drenthe staan twee sfeervolle groepsaccommodaties. De met vier sterren geclassificeerde huizen bieden veel privacy en zijn veilig, comfortabel en hebben uitstekende voorzieningen. Perfect voor een weekend weg met de vereniging.

Boek een weekend in februari in één van onze groepsaccommodaties en geniet op de aankomstdag van een heerlijk  stamppotbuffet in de groepsaccommodatie. Geen zorgen wie er kookt op de aankomstdag, dat doet onze chefkok Henk namelijk voor u! Op ambachtelijke wijze bereidt Henk voor u verschillende winterse stamppotten en serveert deze met rookworst, vleesjus en tafelzuur, in uw accommodatie.

De volgende faciliteiten zijn op het terrein aanwezig:

~ Afgesloten fietsenstalling

~ Reparatieruimte

~ Schoonmaakplaats voor de fietsen.