Original-indoor-Spiele für ein besonderes Erlebnis im Pavillon Breeland

Geen activiteiten gevonden.

Original-indoor-Spiele für ein besonderes Erlebnis im Pavillon Breeland

Geen activiteiten gevonden.

Indoor-Aktivitäten

Aktive indoor-Aktivitäten in Drenthe

Wilt u een gezellige dag organiseren met een goede afwisseling tussen gezellig bijpraten, lekker eten en leuke activiteiten of spelen?

Kom dan met uw gezelschap naar Paviljoen Breeland in Annen voor een geslaagd groepsuitje.

Breeland Recreatie is koploper in het actief genieten segment van spel en vermaak. Geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Paviljoen Breeland is een sfeervolle locatie om uw personeelsborrel te houden, groepsuitje of een bedrijfsfeest te organiseren.

Paviljoen Breeland is een sfeervolle locatie met een luxe uitstraling. De intieme huiskamersfeer met haardvuur, het uitzicht over de Hunzevallei en de goede keuken zorgen voor een smaakvolle beleving.
Direct naast het paviljoen is een grote parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Bent u slecht ter been, dan kunt u direct uitstappen naast de deur en we hebben een toilet voor mindervaliden.

Boek uw feestelijk uitje bij Breeland Recreatie en ervaar zelf deze verrassende locatie.

Bel ons via 0598-468577 of mail naar [email protected] Geef uw wensen aan ons door, zodat wij het beste arrangement voor uw bedrijfsuitje en/of personeelsfeest kunnen samenstellen.

Een actief dagje uit in Drenthe

Breeland Recreatie biedt mogelijkheden voor verschillende gelegenheden zoals een familiedag, vriendenuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje of sportieve bootcamp in Drenthe.

Geschikt voor zowel kleine gezelschappen als grote groepen.

Met diëten en allergieën kunnen wij rekening houden en/of een alternatief bieden, deze verzoeken dienen minimaal vijf dagen voor aanvang bij ons bekend te zijn.

Kindertarieven gelden voor deelnemende kinderen richtlijn 7 t/m 11 jaar Voor niet deelnemende kinderen wordt alleen eten en drinken berekend.