Overige nieuwsberichten

KERST-IN-THE-BOX

Op dinsdagavond 8 december is tijdens de persconferentie door Minister President Rutte en minister De Jonge duidelijk aangegeven dat ook ons bedrijf niet open mag met de Kerst. Niet alleen wij, maar met ons vele andere bedrijven hadden met heel veel plezier en gastvrijheid tijdens de Kerstdagen gasten willen ontvangen. Helaas is het dicht blijven een gegeven waar ook wij gehoor aan (moeten) geven, MAAR:

Gelukkig hebben wij ook gehoord dat Minister President Rutte zei: “En sowieso is het een goed idee uw kerstdiner af te halen bij of te laten bezorgen door uw favoriete restaurant!”. En dat vinden wij een uitstekend idee!

 

Met heel veel enthousiasme presenteren wij dan ook onze Kerst-in-the-box met deze keer ook een Kids editie! En net zoals vorige keer ook een Vegetarisch menu.

Menu Kerst-in-the-box december 2020

Menu Kids Kerst-in-the-box december 2020

Menu Vega Kerst-in-the-box december 2020

Onze Chef-kok Henk bereidt (net als bij onze Wild-in-the-box) het volledige diner voor, maar u doet de laatste stappen thuis! Met behulp van onze duidelijke beschreven werkwijze is dat geen enkel probleem. U moet alleen nog wel even de tafel gezellig dekken!

Het menu kunt u op Kerstavond, 1e Kerstdag of op 2e Kerstdag nuttigen. Bij nuttigen op 1e of 2e Kerstdag graag wel goed gekoeld bewaren na ontvangst!

 

Wanneer? Op donderdag 24 december kunt u tussen 15.00 en 17.00 de box ophalen of wij bezorgen de box bij u thuis.

De box kunt u bestellen voor dinsdag 22 december 12.00!

Prijs? Voor de standaard box inclusief alle gerechten en de menu-uitleg betaalt u € 35,00 per persoon.

De Kids-Kerst-in-the-box is € 17,50 per persoon.

 

 

Slijterij Pinotage heeft ook deze keer heerlijke bijpassende wijnen uitgezocht. Fles rood/ of wit € 8,50 per fles. Twee flessen € 15,00;

 

Mail uw bestelling naar [email protected] of bel 0598-468577.

De box kan op donderdag 24 december tussen 15.00 en 17.00 opgehaald worden (inclusief wijnen).

Bezorgen doen wij binnen een straal van 10 kilometer, bezorgkosten zijn € 4,50 per box.

 

Graag brengen wij ook het volgende onder de aandacht. Wij hebben besloten om één Kerst-in-the-box weg te geven voor twee personen of voor een gezin die het echt verdienen. Mensen die een zwaar jaar achter de rug hebben of een zware tijd tegemoet gaan of het wellicht niet zelf kunnen betalen. Wie gunt u dit jaar een heerlijk 3-gangen diner met Kerst? ❤️ Geef aan bij de bestelling waarom. Wij zullen dan iemand kiezen en op Kerstavond de box persoonlijk overhandigen. Onze voorkeur gaat wel uit naar iemand uit Annen en omstreken.

 

Wij wensen u alvast een hele fijne avond,

Team Breeland