Geen onderdeel van een categorie

Vanaf maandag 1 juni is ons restaurant en, uiteraard bij mooi weer, ook ons terras geopend. In het jaar waarin wij, ons 40-jarige bestaan uitbundig hadden willen vieren, wordt door alle maatregelen onze koers (tijdelijk) gewijzigd!

Ons horeca paviljoen wat normaal alleen geopend is voor groepen is nu op donderdag tot en met zondag geopend voor een heerlijke plate gerecht of voor een 3- of 4-gangen diner. Onze chef-kok Henk heeft een heerlijke nieuwe menukaart samengesteld. Van een huisgemaakte brownie voor bij de koffie of als nagerecht tot Drentse tapas bij de borrel. Verschillende plates waaronder een broodje Runderburger van de Kudde van Anloo met een Sorbet Breeland als toetje. Of wat te denken van een drie of viergangen menu met onder andere een gebakken geitenkaasje met honing en balsamico siroop en een zalmfilet op de huid gebakken met peterselieboter?

Het restaurant is geopend op donderdag tot en met zondag vanaf 17.00 en in het weekend en op feestdagen al vanaf 12.00. Van maandag tot en met vrijdag is men overdag ook welkom voor een kopje koffie of een lekker ijsje.

Bel ons gerust op 0598-468577 voor een reservering of mail naar [email protected]

Plates Paviljoen Breeland juni 2020

A la Carte Paviljoen Breeland juni 2020

Lunch en borrelkaart Breeland juni 2020