Avontuurlijke en actieve introductiedagen

Spel

Outdoor cooking challenge

Samenwerken aan een pan soep!

Catering barbecue studenten

Grill gezellig je eigen vlees

Introductiekamp

Meerdaags programma

Introductiedag

Leer elkaar actief kennen

Avontuurlijke en actieve introductiedag

Spel

Outdoor cooking challenge

Samenwerken aan een pan soep!

Catering barbecue studenten

Grill gezellig je eigen vlees

Introductiekamp

Meerdaags programma

Introductiedag

Leer elkaar actief kennen

Een uitdagende introductie in Drenthe

Breeland recreatie heeft voor het beroepsonderwijs een variatie aan outdoor programma’s ontwikkeld, zowel introductieprogramma’s van 1-dag als verdiepende meerdaagse trainingsmogelijkheden in combinatie met onze groepsaccommodaties. In de afgelopen 35 jaar heeft Breeland Recreatie zich gespecialiseerd in het samenstellen van belevingsconcepten, aangepast aan de verschillende niveaus binnen het onderwijs. Naast onze standaard concepten kunnen wij ook in overleg u een programma op maat samenstellen. Bovendien kunnen al onze programma’s gecombineerd worden met catering, van ontbijt tot avondeten, waardoor u geheel ontzorgd wordt in de organisatie van uw uitje.

Breeland Recreatie, voor introductiedagen of studiedagen waarbij de studenten uitgedaagd mogen worden om hun talent te laten zien.

Overigens hebben we ook leuke activiteiten voor uw teamuitje.

De moeite waard om te ontdekken!

Vervoer naar Breeland hoeft geen probleem te zijn. Met Oldtimer bussen wordt u gehaald en gebracht voor een verrassend laag tarief.

Actieve en leerzame introductiedagen in Drenthe

Studiekamp

Een introductiedag of introductiekamp bij Breeland Recreatie is avontuurlijk en actief. Wij verzorgen al 35 jaar actieve en educatieve programma’s voor groepen uit het beroepsonderwijs. Een verblijf in onze groepsaccommodatie, gecombineerd met uitdagende activiteiten, biedt alle ingrediënten voor een geslaagde introductie, waarbij docenten en studenten sportief werken aan teambuilding. Gecombineerd met onze caterings mogelijkheden kunnen wij uw introductie activiteit ook volledig voor u verzorgen.

Graag komen wij met u in overleg om een programma op maat voor u samen te stellen.

Actieve en sportieve introductiedagen in Drenthe