Vacature

Om het team compleet te maken voor het komende seizoen is Breeland Recreatie op zoek naar een

Zelfstandig medewerker (Outdoor) activiteiten/ spelbegeleider  (ca. 32 uur)

Periode: 1 april t/m 31 oktober 2020. Hierna bij goed functioneren en de juiste match, mogelijkheid tot jaarcontract/ vaste aanstelling.

Breeland Recreatie is een gezellig familiebedrijf in het Drentse dorp Annen (op 20 minuten rijden van Groningen en Assen). Bij ons kun je terecht voor een actieve familiedag, bedrijfsuitje, vergadering, kinderfeestje, schoolreis of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Naast de vele buiten- en binnen activiteiten hebben wij een horeca Paviljoen en twee groepsaccommodaties voor groepen tot 80 personen.

Werkzaamheden:

Het begeleiden en enthousiasmeren van allerlei groepen van jong tot oud. Sport en spel programma’s, survivals, kanoverhuur etc. en de daarbij behorende voorbereidings- en opruimwerkzaamheden .

Functieomschrijving:
Als medewerker activiteiten ben je een belangrijk aanspreekpunt voor onze groepen en zorg je ervoor dat hun uitje of meerdaagse schoolreis een onvergetelijke ervaring wordt. Je bent enthousiast en in staat om een groep van begin tot eind te begeleiden met diverse activiteiten. Je bent creatief en kan oplossingsgericht denken. Tevens zorg je voor een correcte voorbereiding en ben je in staat het werk te verdelen tussen collega’s en stagiaires, hierin heb je een aansturende en begeleidende rol. Wij werken in een klein team waarin de lijnen kort zijn en we snel schakelen waar nodig. Je hebt wisselende diensten en bent flexibel inzetbaar voor dag- avond en weekenddiensten.

Profiel:

Ervaring in activiteitenbegeleiding , enthousiast, communicatief vaardig, representatief, stressbestendig, beschikbaar voor overdag, maar ook ’s avonds en in de weekenden. In bezit van rijbewijs B.

 

Interesse? Mail je CV en korte motivatie naar [email protected] of stuur je sollicitatie naar:

Breeland Recreatie
t.a.v. Dries Steenbergen
De Bulten 4
9468 TD Annen

www.breelandrecreatie.nl