Vacatures

Ter uitbreiding van het team is Breeland Recreatie op zoek naar:

Oproepkrachten bediening/ horeca

Breeland Recreatie is een gezellig familiebedrijf in het dorp Annen (20 minuten rijden van Groningen en Assen). Bij ons kun je terecht voor een actieve familiedag, bedrijfsuitje, vergadering, kinderfeestje, schoolreisje of vrijgezellenfeest. Naast de vele buiten- en binnenactiviteiten is er het Breeland Paviljoen voor horeca en zijn er twee groepsaccommodaties voor groepen tot 80 personen. Voor eten en drinken, feesten en partijen hebben we verschillende diners, buffetten, barbecues en originele arrangementen.

Werkzaamheden: bediening en bar werkzaamheden

Functieomschrijving
Als bedieningsmedewerker / horecamedewerker ben je op en top gastheer/gastvrouw en verantwoordelijk voor het bedienen van onze gasten.  Je doet voorbereidende werkzaamheden als het klaarzetten van het buffet of vergaderzaal en eenvoudige keukenwerkzaamheden. Je kunt goed het overzicht bewaren en snel schakelen. Je hebt wisselende diensten en bent flexibel inzetbaar voor dag- avond en weekenddiensten.

Profiel: ervaring in de bediening, enthousiast, communicatief vaardig, representatief, stressbestendig, beschikbaar voor overdag, maar ook ’s avonds en in de weekenden.

Interesse? Mail je CV en korte motivatie naar dries@breelandrecreatie.nl of stuur je sollicitatie naar:

Breeland Recreatie
t.a.v. Dries Steenbergen
De Bulten 4
9468 TD Annen

Kijk ook eens bij onze overige vacatures